One Stop Webshop

Wat zit er in jouw gezichtscreme?Heb je een droge, gevoelige huid, dan kun je niet voorzichtig genoeg zijn in je keuze voor cosmetica. Wist je dat een verkeerd gekozen crème ronduit schadelijk is? De kans op irritatie of zelfs een allergie is immers groot. Dat is zonde van je geld en jammer voor je huid.

Waar moet je op letten?
Soms is het moeilijk te achterhalen voor welke werkstoffen je gevoelig bent. Ook natuurlijke ingrediënten worden niet altijd goed verdragen. Natuurlijke allergenen (stoffen waar je huid allergisch op kan reageren) zijn bijvoorbeeld lavendel, tea tree-olie, bergamot en eucalyptus. Die moet je dus niet hebben. Let er ook op dat een crème geen parfum en parabenen (conserveerstoffen) bevat. Want ook daar weten we van dat ze je huid snel irriteren.

Een goede keus!
Geen enkele crème sluit een gevoeligheidsreactie voor 100% uit. Er kan altijd een stofje in zitten waar jij nou juist allergisch voor bent. Maar kies je voor Decubal Gezichtscrème, dan heb je wel de grootst mogelijk veiligheid ingebouwd. Zelfs de meest droge, gevoelige huid vaart wel bij deze heerlijke, ultra zachte crème. Met dank aan de uiterst streng geselecteerde, hypoallergene werkstoffen. Van deze crème weten we dat er zelden irritaties zijn en dat een droge huid er zienderogen van opknapt. En ook als basis onder je make-up is deze zachte crème prima.

Dit zit erin:
De intensieve verzorging van de droge, gevoelige huid en het herstellende vermogen dankt Decubal Gezichtscrème aan een uiterst zorgvuldige samenstelling. Dat zelfs de meest droge, gevoelige huid opvallend zacht aanvoelt is te danken aan vitamine B5, beter bekend als het verzachtende, hydraterende panthenol. Natuurlijke vitamine E (antioxidant) beschermt tegen vrije radicalen en verbetert de huid. Decubal Gezichtscrème bestaat voor maar liefst 26% uit lipiden (huideigen vetten), die de huid zacht en soepel houden en haar beschermen tegen uitdrogen.

Dit zit er niet in:
Decubal Gezichtscrème is absoluut vrij van irriterende stoffen als parabenen en parfum.

Tip:
Gebruik voor het aanbrengen van de crème de bijbehorende spatel. Daarmee voorkom je dat eventuele bacteriën op je vingers in aanraking komen met de emulsie.