One Stop Webshop

Sarah test DecubalDecubal biedt een complete huidverzorgingslijn speciaal voor de droge, gevoelige huid van top tot teen. Zo nu en dan krijgen wij leuke berichten van enthousiaste Decubal gebruikers. En wat is er nou leuker dan deze met jullie te delen?

"Dit was mijn eerste kennismaking met de Decubal reinigingsmelk. Ik heb van mijzelf een droge, gevoelige huid met rosacea en ik had verwacht dat het misschien iets te vettig zou zijn, maar niets bleek minder waar. Het is een zalig product wat heel zuinig in gebruik is. Het zorgt voor een efficiënte reiniging van mijn gezicht en hals. Zelfs mijn make-up kon ik er perfect mee verwijderen. De structuur vind ik erg fijn en de geur is vrij neutraal. Wat een heerlijk product. Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en ik ben zeer gesteld op goede producten die effectief iets doen voor mijn huid, zonder al die chemische rommel erin. Ik ben erg tevreden en ik ga het zeker blijven gebruiken."
- Sarah Evs, 28

Vergeet nooit je huid te reinigen. Alleen een schone huid kan goed functioneren en heeft een gezonde, frisse uitstraling. Twee maal daags reinigen is dan ook geen  overbodige luxe. Alleen een schone huid profiteert  optimaal van de verzorgende kwaliteiten van een  crème, masker of serum.

“Als man ben ik niet zo van de verzorgingsproducten. Dit was dan ook de eerste keer dat ik een product gebruikte om mijn gezicht te reinigen. Ik heb de Decubal gezichtsreiniger getest. Van mijzelf heb ik een zeer droge huid met rode, droge vlekken en enkele onzuiverheden. Na het eerste gebruik was ik eigenlijk al meteen enthousiast. Het is een zeer zuinig product, dat zacht opschuimt bij het gebruik van slechts één pompje. Ik gebruikte de gezichtsreiniger in combinatie met de vitaal gezichtscrème en ik ben er eerlijk gezegd erg tevreden over. In de toekomst zal ik dit product blijven gebruiken.”
- Vriend van Sarah, 32

Het schoonmaken van de huid is met stip het belangrijkste onderdeel van het dagelijkse verzorgingsritueel. Al wordt het nog zo laat, vergeet nooit je gezicht te reinigen. Een niet goed schoongemaakte huid wordt dof, krijgt grove poriën en sneller onzuiverheden en irritaties.