One Stop Webshop

SPF, de onmisbare bescherming!Wist je dat huidveroudering voor zo’n 90% op het conto komt van uv-straling? Niet alleen de zon is boosdoener als het om rimpels en huidverslapping gaat. Ook gewoon daglicht veroudert je huid. Het goede nieuws is dat je je gezicht daar goed tegen kunt beschermen met een dagcrème met SPF15.

Bewezen effect
Het wondermiddel tegen huidveroudering is (nog) niet gevonden. Maar we weten wel zeker dat een goede SPF (Sun Protection Factor) er voor zorgt dat rimpels langer wegblijven. Even een geheugensteuntje: uva straling is verantwoordelijk voor het verouderen van je huid, uvb stralen zijn de boosdoener als het om verbranden gaat. Uva stralen zijn er het hele jaar door en schijnen zelfs door glas heen. Vandaar dat Decubal Dagcrème SPF 15 tegen uva en uvb stralen niet alleen ’s zomers belangrijk is, maar het hele jaar door.

Vaarwel rimpels, hallo bescherming!
Hoe hoger de beschermingsfactor, des te groter de kans op irritatie. En weet je dat het verschil tussen een hoge factor en een lagere niet eens zo groot is? Factor 15 beschermt voor 90% tegen uv-stralen, factor 30 voor 95% en factor 50 biedt voor 97% bescherming. Daarom heeft Decubal bewust gekozen voor SPF15 in haar dagcrème. Met Decubal Dagcrème SPF15 is je huid het hele jaar beschermd tegen uv-stralen, terwijl de kans op huidirritaties klein is.

Intensieve verzorging & bescherming
Niet alleen de zonnefilters met SPF15 beschermen je huid. Decubal Dagcrème SPF15 zit ook vol vitamine E, een natuurlijke antioxidant. Antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke, huidverouderende vrije radicalen, die onder invloed van zonlicht worden gevormd. Tegelijkertijd wordt je huid met 11% lipiden (huideigen vetten) en vitamine B5 (panthenol) gevoed, verzacht en gehydrateerd. En natuurlijk bevat ook deze Decubal Dagcrème geen parabenen noch parfum.

Zomertips
Zit je in de felle zon (wat je eigenlijk zo veel mogelijk zou moeten vermijden), gebruik dan een zonnebrandcrème over je dagcrème. Breng Decubal Dagcrème SPF15 elke morgen aan op een gereinigde huid. Vergeet niet je hals en decolleté mee te smeren. Die verouderen vaak nog sneller dan je gezicht. Handig én hygiënisch is de gratis spatel om de crème aan te brengen.