One Stop Webshop

Zachte zorg voor de oogcontourAls je ogen prikken, de huid erom heen jeukt, geïrriteerd is of zelfs eczeem vertoont heb je twee opties: geen oogcrème meer gebruiken (niet verstandig, want eerder kans op kraaienpoten) of Decubal Oogcrème voor de droge, gevoelige huid gebruiken. Die keus is makkelijk, want een stralende oogopslag wil toch iedereen?
 
Gevoelig en kwetsbaar
Last van eczeem of irritaties rond je ogen? Dan ben je niet de enige. De huid rondom de ogen staat erom bekend gevoelig te zijn. De structuur van de huid wijkt duidelijk af van de rest van het gezicht, want is dunner, droger en kwetsbaarder. Vandaar dat daar als eerste de rimpels verschijnen. Eerst in de vorm van leuke lachrimpeltjes, die in de loop der jaren kunnen veranderen in diepere kraaienpoten. Dat juist die huid een goede verzorging nodig heeft staat buiten kijf. Maar welke oogcrème verzacht irritaties, veroorzaakt geen nieuwe uitslag of jeuk en geeft de oogcontour toch die broodnodige verzorging? Het antwoord is simpel: Decubal Oogcrème!
 
Wat is eczeem?
Eczeem is een (allergische) ontstekingsreactie, die ook bij je ogen kan ontstaan. Deze ontstekingsreactie uit zich in jeuk, schilferige huid, blaasjes en rode uitslag. Met oogmake-up en oogcrèmes kun je dan niet voorzichtig genoeg zijn.  
 
Verzacht en verzorgt
Hyaluron is één van de peilers van Decubal Oogcrème. Deze lichaamseigen stof kan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vasthouden en vult daarmee de lijntjes rond je ogen als het ware op. Glycerine is ook zo’n belangrijke vochthersteller. Tegelijkertijd zorgen ceramiden voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière, waardoor je huid meer weerstand krijgt, ook tegen irritaties. De 22% lipiden (vetten) houdt de droge huid zacht en soepel. Uiteraard bevat deze oogcrème geen parfum, noch parabenen.
 
Luchtdichte verpakking
Hoe waarborg je de houdbaarheid van oogcrème zonder parabenen (conserveerstoffen)? Decubal ontwikkelde een lichtdichte, hygiënische dispenser voor haar oogcrème. Lucht en bacteriën hebben zo geen toegang tot de crème. Dankzij het pompsysteem komen je vingers niet in contact met de emulsie, dus eventuele bacteriën op je vingers kunnen niet ‘overspringen’. Toch blijft het verstandig altijd eerst je handen te wassen voordat je (oog)crème opbrengt.