One Stop Webshop

De beste nachtverzorging voor je huidHoewel de huid een continue-bedrijf is, gebeuren de belangrijkste dingen ’s nachts. In de nachtelijke uren wordt schade aan DNA gerepareerd en kan de huid zich het beste herstellen van irritaties. En wist je dat de meeste collageen, elastine en lipiden ’s nachts worden aangemaakt! Een intensief nachtmasker biedt de beste ondersteuning!

Schoonheidsslaap
Het beroemde schoonheidsslaapje bestaat echt! Want wist je dat je huid zich pas gaat herstellen als jij slaapt. Lig je ’s nachts vaak wakker, dan krijgt je huid nauwelijks kans te regenereren (nieuwe huidcellen, elastine, collageen en lipiden te vormen). Ook de nodige herstelwerkzaamheden komen in het geding. Snap je nu waarom je er na een goede nachtrust zo mooi en uitgerust uitziet? Niet alleen jij, maar ook je huid is weer ‘als nieuw’.

Verschil van dag en nacht
‘s Nachts is je huid het meest ontvankelijk, zeg maar poreus. Juist dan kan ze werkstoffen het beste opnemen en profiteert ze optimaal van een crème of masker. Ook is gebleken dat de huid ’s nachts het meeste vocht verliest. Het is dus niet zo gek dat een nachtverzorging vaak wat dikker en voller is dan een dagcrème. Niet alleen om je huid te ondersteunen bij haar nachtelijke herstelwerkzaamheden, maar ook om vochtverlies te compenseren.

In de nachtdienst
Hoe intensiever de verzorging ’s nachts, des te beter de conditie en weerstand van de huid overdag. Dat bracht Decubal op het idee om een masker te ontwikkelen dat de hele nacht de huid op de best denkbare manier ondersteunt bij haar nachtelijk activiteiten. Je uitgeruste, stralende huid is het bewijs dat het werkt.

Het Decubal Nachtmasker
Decubal Nachtmasker breng je pakweg 5 minuten voor het slapen gaan aan, zo komt er niets op je hoofdkussen. Afspoelen hoeft niet want dit masker trekt volledig in de huid. Handig! Het nachtelijke vochtverlies wordt optimaal gecompenseerd met vochtherstellende glycerine, terwijl een hoge dosis lipiden (6%), sheaboter en jojoba-olie de huid verzorgen en verzachten. Ook fijn: een speciaal antiverouderingsingrediënt bestrijdt rimpels en droogtelijnen.

Tip: Decubal Nachtmasker werkt optimaal op een schone huid. Dus altijd reinigen voor het slapen gaan.