One Stop Webshop

Leve de zomer!Je huid straalt en heeft een prachtige bruine gloed. Met dank aan de zomer. Wist je dat die bruine tint optisch een paar kilo slanker maakt? Het is dus geen suggestie dat kleding zo flatteert. Maar de zomer heeft ook zijn keerzijden. Gebruik daarom vooral nu een romige, verzorgende bodylotion.

Dit doet de zomer met je huid
Met die licht gebronsde tint ziet je huid er prachtig uit. Maar je hebt vast gemerkt dat ze ook veel droger is en sneller schilfert. De zon heeft nu eenmaal de vervelende eigenschap je huid uit te drogen. Ook de zouten in transpiratievocht onttrekken vet en vocht. En neem je regelmatig een duik in zee en zwembad, dan moet je huid het helemaal ontgelden, zeker als je van huis-uit een droge, gevoelige huid hebt.

Het effect van lipiden
Hartje zomer zet een ‘gewone’ bodylotion meestal te weinig zoden aan de dijk. De emulsie lijkt te verdwijnen in je huid en heeft nauwelijks effect. Je huid blijft er droog, dof en een beetje schilferig uitzien. Wat die droge huid nu vooral nodig heeft zijn lipiden. Zo simpel is het. Want alleen een hoge dosis van deze huideigen vetten houdt je huid langdurig zacht en glanzend.

Waarom Decubal Body Lotion?
De beste bodylotion voor de zomer is niet peperduur of ingewikkeld, maar zit wel vol lipiden (9%!), glycerine, vitamine B3 en sheaboter. Ingrediënten, waarvan we weten dat ze optimaal hydrateren en verzachten. En, niet onbelangrijk, die ook door een droge, gevoelige huid uitstekend worden verdragen. We hebben het natuurlijk over Decubal Body Lotion, een roomzachte emulsie die geen parfum en parabenen bevat.

Wat voelt dit fijn!
Smeren met Decubal Body Lotion is een heerlijk gevoel en betekent dat je huid van top tot teen glanzend, zacht en verzorgd is én blijft. Ondanks de romige formule en het langdurig verzachtende effect, trekt de emulsie verrassend snel in en laat geen vettig laagje achter. Dit is vooral fijn als het warm is, want dan is een vette bodylotion op je huid niet prettig. Nog een voordeel: na het smeren kun je meteen in de kleren.