One Stop Webshop

Zachte zorg na de zomerHet is weer voorbij die mooie zomer. Maar wat hebben we ervan genoten! Laten we proberen om zo lang mogelijk lekker na te zomeren. Met een beetje geluk schijnt de zon nog volop in september. Maar ook als de zon niet schijnt laat je je huid en haar lang nagenieten.
 
Dorstlesser voor de huid
De zonnige zomer heeft een aanslag gepleegd op het vochtgehalte in de huid. Decubal Intensief Crème is een ware S.O.S. crème voor een heel droge, beschadigde huid. Dus perfect voor na de zomer. Met maar liefst 70% lipiden, ceramiden en vitamine B3  wordt het door zon en zee verloren vet en vocht ruimschoots aangevuld. Hiermee verklein je ook de kans op vervellen, waardoor je huid langer bruin blijft.
 
Zachte zonbescherming
De zon heeft haar meeste kracht inmiddels verloren. Toch is het niet verstandig je huid nu onbeschermd aan uv-licht bloot te stellen. Decubal Dagcrème SPF15 beschermt met factor 15 tegen zonlicht. En dat niet alleen. Je droge huid wordt gedurende de dag gevoed en gehydrateerd met 11% lipiden en panthenol. Vitamine E is een natuurlijke antioxidant, die beschermt tegen schadelijke vrije radialen.
 
Nazomers serum
Vaak heeft je door zon en zee geteisterde huid na de zomer extra verzorging nodig. Wat dacht je van het Decubal Serum? De volle, vette 100% natuurlijke olie voedt en hydrateert als de beste. Met dank aan kamille en de hoge concentratie aan olie uit avocado, jojoba en amandel. Vooral een extreem droge huid kan niet zonder.
 
Zacht voor haar en hoofdhuid
Ook je haar heeft geleden onder zon en zee. Decubal Hoofdhuid Kuur brengt je droge, geïrriteerde hoofdhuid tot rust met vitamine B3 en B5, huideigen lipiden en tarwe-extracten. Verfrissende menthol stimuleert de doorbloeding. Gebruik voor het wassen van je haar Decubal Milde Shampoo, die niet alleen je hoofdhuid verzorgt met vitamine B5 en sheaboter, maar ook je door zon uitgedroogde haar weer zacht en glanzend maakt met kokosvet, jojoba-olie en avocado-olie.     
 
Bodytip:
- Decubal Body Scrub verwijdert de droge, schilferige velletjes, waardoor het bruin op je huid beter zichtbaar blijft. Zo profiteer je langer van je zongebruinde huid.