One Stop Webshop

Onze lente musthavesWeg met de winterblues! Na de winterse droogte is vooral een droge, schrale huid hard toe aan extra verzorging. Gebrek aan frisse lucht, kou, centrale verwarming hebben hun sporen nagelaten. Met zachte, op en top verzorgende producten haal je die winterse grauwsluier van je huid. Probeer het maar, het werkt! We hebben een paar lente musthaves voor je geselecteerd!

Decubal Gezichtscrème Vitaal
Koester je gezicht in de heerlijke warmte van de voorjaarszon. Decubal Gezichtscrème Vitaal is een extra voedende en hydraterende gezichtscrème, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen en herstellen van de droge huid na de winter. De crème herstelt, hydrateert, verzacht de huid en gaat tevens roodheid en schilfering tegen. Door de unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën dringt de crème diep in de huid en biedt langdurige bescherming.

Decubal Lippenbalsem SPF 15
Onbekommerd kan je geniet van de voorjarszon als je je gezicht en lippen vezorgt met een SPF 15. Decubal Lippenbalsem SPF 15 is een extra verzorgende en verzachtende lippenbalsem voor de droge, gevoelige lippen. Soja olie en shea butter verzachten en versoepelen de lippen en houden de lippen in optimale conditie. De vaseline van natuurlijke oorsprong hydrateert de lippen intens!

Decubal Douche & Bad Olie
Een rijke, verzorgende olie die zowel geschikt is voor onder de douche als in bad. De huid wordt direct verzacht door soja olie en versterkt tevens de natuurlijke vochthuishouding. Jojoba olie versoepelt de huid en houdt deze in optimale conditie. Kamille zorgt ervoor dat de gevoelige huid wordt gekalmeerd. De olie emulgeert goed en laat een beschermend laagje achter op de huid en kan dagelijks worden gebruikt.