One Stop Webshop

De beste huidverzorging na de winterWeg met de winterblues! Na de winterse droogte is vooral een droge, schrale huid hard toe aan extra verzorging. Gebrek aan frisse lucht, kou, centrale verwarming hebben hun sporen nagelaten. Met zachte, op en top verzorgende producten haal je die winterse grauwsluier van je huid. Probeer het maar, het werkt!

Stap 1: Peeling
Het is een veel voorkomend misverstand om te denken dat je een droge, kwetsbare huid beter niet kunt scrubben. Een droge huid heeft er juist veel baat bij, mits je de juiste scrub- of peelingcrème gebruikt. Decubal Peeling is speciaal samengesteld voor jouw droge, kwetsbare huid. Met ultrafijne jojoba-korreltjes worden doffe, dode huidcellen verwijderd, terwijl zachte fruitzuren en salicylzuur de huidschilfertjes tegelijkertijd ‘oplossen’. Na deze zachte peeling komt er een frisse, stralende huid te voorschijn.

Stap 2: Serum
Als de barrière van dode huidcellen is verwijderd profiteert je huid optimaal van een serum. Het tikje vette Decubal Serum bevat 100% natuurlijke oliën uit jojoba, avocado, amandel en kamille. Het kalmerende, verzachtende effect van dit olie-achtige serum voel je meteen. Je ziet zelfs de meest droge, gevoelige huid veranderen in een zachte, soepele en glanzende huid. Aanbrengen onder dag- en/of nachtcrème. Laat het voorjaar maar komen!

Stap 3: Dagcrème
Koester je gezicht in de heerlijke warmte van de voorjaarszon. Onbekommerd genieten doe je met Decubal Dagcrème SPF15. Factor 15 beschermt voor 90% tegen die eerste warme zonnestralen. Ook met vitamine E, een effectieve antioxidant, krijgt de huid de nodige bescherming. De verzorgende taken nemen panthenol en 11% lipiden voor hun rekening. Zij hydrateren, voeden en verzachten de meest droge, gevoelige huid.

Stap 4: Oogcrème
Met frisse blik het voorjaar in! Decubal oogcrème bestrijdt de fijne rimpels rondom je ogen, die zich ’s winters door alle droogte lijken te vermenigvuldigen. Hyaluronzuur (vochtbinder bij uitstek), ceramiden en 22% lipiden gaan vochtverlies ook van binnenuit tegen en beschermen de kwetsbare oogzône tegen invloeden van buitenaf. Heb je last van vochtwallen? Klop met je vingertoppen deze ultrazachte oogcrème onder het oog van binnenooghoek naar buiten. Omdat je met de lymfestroom meegaat, wordt opgehoopt vocht zo sneller afgevoerd.