One Stop Webshop

Cadeautje voor je moeder

                        

Op zondag 14 mei is het weer dé dag om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Toch is en blijft het lastig om een cadeautje te vinden; wordt het een tijdschrift een brunch of toch een douchegel? Vindt jouw moeder goede huidverzorging belangrijk en kan ze wel een oppepper gebruiken? Doe dan mee me onze winactie en maak kans op een Decubal Oogcrème t.w.v. €14,99.

Decubal Oogcrème: verzacht en verzorgt
Hyaluron is één van de peilers van Decubal Oogcrème. Deze lichaamseigen stof kan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vasthouden en vult daarmee de lijntjes rond je ogen als het ware op. Glycerine is ook zo’n belangrijke vochthersteller. Tegelijkertijd zorgen ceramiden voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière, waardoor je huid meer weerstand krijgt, ook tegen irritaties. De 22% lipiden (vetten) houdt de droge huid zacht en soepel. Uiteraard bevat deze oogcrème geen parfum, noch parabenen. Een perfect Moederdag cadeautje!

Doe mee!
Hoe doe je mee? Stuur ons een berichtje naar dit e-mailadres nieuwsbrief_decubal@aurobindo.com en laat ons weten waarom jouw moeder een Decubal Oogcrème verdient. Uit alle inzendingen word een winnaar getrokken, je kan ook mee doen via onze Facebookpagina.