One Stop Webshop

Over ons


Gaat het over cosmetica, dan krijgen we vaak de meest ingewikkelde formules voorgeschoteld. Niks mis mee. Tenzij je een droge, overgevoelige huid hebt. Dan is het oppassen geblazen met deze overvloed aan high tech formules, die kunnen irriteren. Zo’n kwetsbare huid heeft behoefte aan een no nonsens merk als Decubal! 

Een merk met ervaring
Decubal heeft al meer dan dertig jaar ervaring met de verzorging van een droge huid en kent als geen ander het klappen van de zweep als het om het ontwikkelen van producten voor de droge, gevoelige huid gaat. Je weet vast uit ervaring hoe gevoelig dit ligt. Wie heeft er nooit een miskoop gehad bij de aanschaf van een crème, die een bron van irritatie bleek te zijn? Bij Decubal is je droge, gevoelige huid in goede handen, want alle producten voor face, body en wash worden stuk voor stuk goed door je kwetsbare huid verdragen.

Zonder parfum, zonder parabenen
Parfumvrij betekent ook bij Decubal gegarandeerd zonder geurstoffen. Voor je droge, gevoelige huid is dit belangrijk, parfum is immers een bron van irritatie. Ook van parabenen, stoffen die een product conserveren, weten we dat die vaak voor irritaties zorgen. Die zitten er bij Decubal dan ook niet in. Om te voorkomen dat een product snel bederft gebruikt Decubal speciale, luchtdichte pompflacons of natuurlijke, huidvriendelijke conserveerstoffen, die goed door de gevoelige huid worden verdragen.

Zonder poespas
Geen ingewikkelde producten, maar eerlijke formules met een hoog percentage lipiden (huideigen vetten) en verzorgende oliën zijn de basis van Decubal. Denk aan jojoba-olie, sheaboter, kokosvet, avocado-olie, amandelolie en kamille. Elk product doet wat het belooft: een droge, gevoelige huid de best denkbare verzorging geven! 

Probleemoplossers
Natuurlijk heeft elk product zijn specifieke werking. De Milde Shampoo geeft haar en hoofdhuid een zachte wasbeurt, de Handcrème verzorgt je handen en de Dagcrème SPF 15 beschermt je gezicht. Maar bij Decubal weet je zeker dat ook de problemen van een droge, gevoelige huid worden aangepakt. Decubal geeft de huid meer weerstand, houdt haar soepel en zacht, kalmeert irritaties en verkleint de kans op nieuwe irritaties.