One Stop Webshop

Decubal in een nieuw jasje!


Denk niet dat Decubal op zijn lauweren rust, ondanks zijn dertig jaar lange succes en ervaring met verzorgingsproducten voor de droge huid. Voor dit Scandinavische merk is het beste niet goed genoeg. Daarom blijft Decubal voortdurend vernieuwen. Die drang naar innovatie zie je ook terug in de gloednieuwe verpakkingen.

Decubal luistert naar jou!
Het succes van Decubal komt niet uit de lucht vallen. Voor de droge, gevoelige huid heeft Decubal de meest uitgebreide productrange en de hoogst gekwalificeerde producten. Maar Decubal onderscheidt zich nog op een ander punt. Zowel bij de ontwikkeling van de producten als het ontwerp van de verpakkingen heeft de consument een belangrijke stem. Feedback van jou als gebruiker is belangrijk en wordt zeker meegenomen bij alle innovaties en ontwikkelingen.

De natuur als inspiratiebron
Decubal heeft de natuur hoog in het vaandel staan. Zowel bij de samenstelling van de formules als bij het ontwerp van de verpakkingen. Niet zo gek als Scandinavië je geboortegrond is, waar je nog veel ongerepte, woeste natuur vindt. Die natuur was ook de belangrijkste inspiratiebron voor het ontwerp van de nieuwe, moderne verpakkingen.

Consumentvriendelijk en herkenbaar
In de nieuwe verpakkingen is elke productlijn meteen te herkennen. Dat maakt het voor jou makkelijk om jouw favoriete producten te kiezen. Decubal Face (de gezichtsverzorgingslijn) heeft een groene band, geïnspireerd door de groene bossen. Decubal Body (producten voor het lichaam) heeft een rode band, die doet denken aan de rode midzomernachtzon. Decubal Wash (de haar- en reinigingsproducten) heeft een grijze band, de kleur van de zee langs de uitgestrekte kustlijn.

Hygiënische verpakkingen
Omdat Decubal geen parabenen (conserveerstoffen) in haar producten doet, zijn hygiënische verpakkingen extra belangrijk. Veel producten zitten daarom in tubes en luchtdichte pompflacons, zoals Decubal Oogcrème, Serum en Gezichtscrème Vitaal, de extra voedende gezichtscrème voor de droge, gevoelige huid. Zowel de tubes als de pompjes heeft Decubal verbeterd, waardoor deze nog fijner in het gebruik zijn.

Oude waarden
Maar wat niet veranderd is zijn de hypoallergene formules, speciaal voor de droge, gevoelige huid. Die zijn onveranderd zacht en nog altijd zonder parfum en parabenen.

De komende weken vind je in de schappen de nieuwe verpakkingen van Decubal. Als je via onze webshop producten bestelt, kan het zo zijn dat deze nog niet in de nieuwe verpakkingen worden geleverd.